Happy Feet

Happy Feet

Bianca " Blij met mijn nachtbeugels¨

Image

Feet ....back van Bianca

Blij met mijn voetbeugels.

Sinds een 5-tal jaren bezorgden mijn voeten mij heel wat ongemakken, dit beperkte mijn lichamelijke vrijheid. Hallux valgus( scheefgroei vd grote teen), hamertenen, pijnlijke voetzool en alle bijkomende ongemakken.  De zoektocht naar een goede en blijvende oplossing en vooral de hoop terug pijnvrij te worden brachten mij langs steunzolen, teenspreiders, teenstaafjes, medicatie, nog eens nieuwe steunzolen en een onmogelijke zoektocht naar schoenen waarmee ik pijnvrij kon stappen.

Dit alles bezorgde mij veel pijn en last, stekende pijn in de grote teen,  pijnlijke voetkussentjes, blaren op de tenen,  tenen die over elkaar groeien...

Ik was overtuigd dat er een operatie zou volgen of dat ik nooit meer zonder hulpmiddelen zou kunnen stappen.

Het ontdekken van de voetbeugels van Orthostatic veranderde dan ook heel veel voor mij. Blij te vernemen dat er een hulpmiddel bestaat dat de voet en zijn natuurlijke vorm respecteert. De logische kijk van Sophie gaf mij vertrouwen. Zij benadert de voet en bijhorende misvormingen helder en vanuit haar kennis ziet zij oplossingen.  Wat een opluchting te vernemen dat het scheefgroeien kon afgeremd worden en zelfs omgekeerd kon worden. Terug naar een gezonde pijnvrije voet.

De beugels draag ik 's nachts en na een gewenningsperiode zijn ze nu al meer dan 2 jaar mijn trouwe metgezel. De voordelen die ik nu ervaar zijn voelbaar bij elke stap die ik zet. Ik draag terug vlot elke schoen. Ik ben zeer opgelucht dat er geen nood is aan een ingreep en dat het dragen van de beugels beloond wordt. De pijn is weg en mijn tenen krijgen stap voor stap hun natuurlijke stand terug dankzij de opvolging.

Belangrijk voor mij is dat de therapie het lichaam op een gezonde en zachte manier helpt naar de natuurlijke vorm.

Met dank

Vanhamel Bianca