Multidisciplinair is meer
dan samen werken.

When "i" is replaced by " we" even illnes becomes wellness

Multidisciplinair werken

Multidisciplinair werken is de toekomst voor onze samenleving.

Multimed gaat multidisciplinaire werking vorm geven door  themawerking. We hebben 4 verschillende maatschappelijke thema's geselecteerd.

De therapeuten werken samen met elkaar en met de patënten, in verbinding. Samen beter worden, samen werken aan een gezondere, vitalere toekomst.

We  zetten steeds 1 thema in de kijker, dit krijgt extra aandacht in het centrum, in onze nieuwsbrief, door het geven van een lezing of activiteit.

Beter uit de Voeten

Voet-en houdingscorrectie.

Hoe werken wij?

Waarom multidisciplinair werken?

Professionele therapeuten

Iedere therapeut is gekwalificeerd en ervaren in zijn vakgebied. Iedereen staat voor het leveren van kwaliteit en professionaliteit. Een team divers en aanvullend.
Met onze kernwaarden  respect voor elkaar en integriteit op alle niveaus.

Onze Sterkte

Multimed-Lembeke heeft een ijzersterk team helemaal ingespeeld op elkaar. We kennen elkaars passie, therapie en mogelijkheden. We hebben dezelfde overtuiging en geloven rotsvast in SamenWerken omdat dit het verschil maakt in resultaat.

Ieder Multidisciplinair Thema heeft een anker figuur, dit is jou anker gedurende het proces, dit is de persoon die het hele proces opvolgt en ondersteuning zoekt, die invulling geeft aan je hulpvraag.

Een team dat samen met het anker zoekt naar het juiste behandelprogramma afgestemd op jouw behoefte en tempo.

Ieder thema heeft zijn specifieke disciplines die op maat worden ingezet op het juiste moment en op de juiste manier. Door de diversiteit kunnen we " op maat werk leveren".