Hier Houden wij van Uw Gezondheid

Ons Verhaal

Hier Houden Wij Van Uw Gezondheid
Image

MultiMed is een nieuw project dat ontstond op vraag van de patiënten zelf. Missie?

Het aanpakken van een reëel, essentieel en onderbelicht probleem: het gebrek aan post-ambulante opvang en de moeilijke zoektocht van patiënten naar geschikte mensen om hen op alle vlakken te helpen.

Bij chronische en acute problemen is vaak een nauwe samenwerking tussen verschillende disciplines vereist. Die interdisciplinaire noodzaak leidde tot de oprichting van een multidisciplinaire groepspraktijk.

MultiMed streeft naar een betere lichaamshouding. Om de patiënt zo volledig en goed mogelijk te kunnen helpen, wil Multimed zoveel mogelijk disciplines bundelen. In het centrum vind je de volgende specialismen terug:

Maak kennis met ons

Professionaliteit, kennis, ervaring en een doordachte aanpak, alles onder 1 dak.

Onze aandachtsgebieden

De Multidisciplinaire totaal aanpak met de juiste balans tussen lichaam, geest en emotie. De juiste balans tussen medische, para-medische en holistische disciplines

Medisch90%
Para-medisch90%
Holistisch65%
Educatie50%

Waarom kies je voor Multimed

Multidisciplinaire aanpak

Met de juiste houding ben je meer in balans. Je staat steviger, zekerder en evenwichtiger in het leven. Wie fysiek en mentaal goed in zijn vel zit, straalt dat uit. Een verkeerde lichaamshouding heeft een negatieve impact op lichaam en geest. Met een karrenvracht aan klachten tot gevolg. Multimed streeft naar een multidisciplinaire totaalaanpak van klachten door een verkeerde houding.

Velen van ons hebben een zittend beroep, kampen met stress of spierspanning, bewegen te weinig, hebben slecht of ergonomisch onaangepast meubilair en overbelasten hun gestel. De ideale voedingsbodem voor blokkades. Pijn en ongemak treden op doordat er geen goede aansluiting meer is tussen de verschillende organen. De bloeddoorstroming neemt af en kleine of grotere kwalen duiken op: rugklachten, nekpijn, zenuwpijn, bekkenklachten, knie- en voetklachten, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijnen en zelfs incontinentieproblemen.

Our purpose

Let's deliver the right solution for your health and balance.