Hendrik Bracke

Hendrik Bracke

personal coach

Sport heeft bij Hendrik altijd een heel speciale plaats gekregen, zowel persoonlijk als professioneel. Doorheen zijn carrière heeft hij geleerd dat sport beoefenen voor iedereen een must is, het aanleren van sport(-technieken) een kunst en het motiveren van anderen om aan sport te doen een talent.

In 2016 bouwde hij een eigen bewegingsplatform uit in Vlaanderen: Rebuild Personal Coaching (RPC). Met Rebuild Personal Coaching helpt 40-plussers, personen die met bepaalde problemen worstelen en waarvoor de behandelende arts, psycholoog of psychiater een fysische opbouw op lange termijn nuttig acht, de generatie 60+,… door middel van bewegen en sporten groeien naar een betere (toekomstige) levenskwaliteit.

Betekenins en rol

– U hecht veel belang aan uw gezondheid.
– U bent professioneel heel actief (geweest).
– De laatste tijd merkt u een terugval in uw fysieke capaciteiten.
– U wil op een duurzame en professionele manier bijgestaan worden in uw groei naar een betere levenskwaliteit.
– U vindt het belangrijk om persoonlijk begeleid te worden in een private sfeer.

Dan heeft u nood aan Rebuild Personal Coaching, een nieuw bewegingsplatform voor 40-plussers, ontwikkeld door Hendrik Bracke, personal coach bij MultiMed Lembeke.

Specialismen

Het platform biedt een sportieve oplossing voor mensen die het fysiek wat moeilijk krijgen of mentaal met bepaalde problemen worstelen en waarvoor de behandelende arts, psycholoog of psychiater een fysische opbouw op lange termijn nuttig acht.

De aangeboden oplossing is steeds volledig op maat en wordt gekenmerkt door een resultaatgerichte non-stretch aanpak in een private bewegingsomgeving zodat er in alle comfort en zonder schaamte kan gesport worden.
Door het private karakter van de begeleiding wordt de voorkeur gegeven aan one-on-one coaching, maar er kunnen ook duo- of groepstrainingen georganiseerd worden.

De trainingen kunnen doorgaan in de zaal van MultiMed, bij u thuis, op een outdoor locatie, in het zwembad,…. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en door u te bepalen.

De pijlers doorheen iedere training:
– Opbouw algemene spierkracht
– Optimalisatie mobiliteit
– Bevorderen van de lenigheid
– Verbeteren fysieke conditie en uithouding

Het programma heeft zijn doel bereikt op het moment dat u het bewegen heeft opgenomen in uw dagelijkse leven, een verbeterde fysische functionaliteit heeft verworven en het bewegen ziet als een verrijking in uw leven.

Onderzoek

Het programma start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin geplolst wordt naar uw doelstellingen, mogelijkheden en wensen. Medische en sportieve aspecten die van belang kunnen zijn bij de begeleiding worden toegelicht en, indien noodzakelijk, neemt Hendrik contact op met uw arts(en) om er zeker van te zijn dat het aangeboden programma volledig is afgestemd op uw mogelijkheden en noden. Op regelmatige tijdstippen wordt de evolutie in kaart gebracht en wordt er bijgestuurd indien nodig.

Skills

100%
personal coaching